e-lianko Πολιτική Προστασίας : Silhouette, Silhouette fashion Haute Couture
Silhouette-Fashion P.C.
English  Greek  

Πολιτική Προστασίας απορρήτου Silhouette-Fashion P.C.

Στη Silhouette-Fashion P.C.καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη προστασία του απορρήτου των πελατών μας ως προς την ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων. Θα είμαστε ξεκάθαροι στις δηλώσεις μας όσον αφορά στα δεδομένα που συλλέγουμε, τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πιθανόν θα τα κοινοποιήσουμε.
Πριν από κάθε άλλη ενέργεια ή καταχώρηση στοιχείων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και αποδεχτείτε αυτή τη δήλωση πολιτικής απορρήτου και τους όρους χρήσης του λογισμικού και παρεχόμενων υπηρεσιών.
Οι πολιτικές που εφαρμόζουμε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα αναφέρονται σε αυτή τη δήλωση πολιτικής απορρήτου συμμορφώνονται με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού GDPR (General Data Protection Regulation) - ΓΚΠΔ (Γενικός Κανονισμός προστασίας δεδομένων).

Διαφάνεια αναφορικά με τα δεδομένα που συλλέγονται.

Στόχος μας είναι οι χρήστες του λογισμικού να κατανοούν το περιεχόμενο των πληροφοριών που συλλέγονται κατά την εγγραφή τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά και τα οφέλη που προκύπτουν για αυτούς.
• Εύκολη πρόσβαση των χρηστών στα προσωπικά τους δεδομένα.
• Η διαθεσιμότητα ορθής πληροφορίας των χρηστών συμβάλει στην ομαλή εμπειρία κατά την επίσκεψη και τις συναλλαγές του πελάτη.
• Μέσα από το λογισμικό παρέχουμε στο κάθε χρήστη τη δυνατότητα ενημέρωσης των στοιχείων που σχετίζονται με το λογαριασμό τους προκειμένου να είναι πάντοτε σωστά και επικαιροποιημένα.
• Διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων του χρήστη.
• Κατανοούμε ότι οι χρήστες μας εμπιστεύονται καταχωρώντας τα προσωπικά τους δεδομένα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεσμευόμαστε ως προς την ορθή και ασφαλή αποθήκευση τους.
• Χρησιμοποιούμε λογισμικό προστασίας και διασφάλισης απορρήτου πληροφοριών, ενώ εφαρμόζουμε πρακτικές διαχείρισης προσωπικών δεδομένων, από τη συλλογή ως τη καταστροφή τους.
• Οριοθέτηση κοινοποίησης δεδομένων.
• Θέτουμε περιορισμούς στη κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων των εγγεγραμμένων χρηστών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Τι αποτελεί προσωπική πληροφορία ή προσωπικό δεδομένο ?

• Προσωπική πληροφορία είναι εκείνη που σχετίζεται με ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο.
• Ως αναγνωρισμένο φυσικό πρόσωπο λογίζεται όποιο φυσικό πρόσωπο μπορεί να αναγνωριστεί άμεσα ή έμμεσα με την αναφορά σε ένα αναγνωριστικό όπως ένα όνομα, μια ταυτότητα, στοιχεία διαμονής, δικτυακό αναγνωριστικό, ή με την αναφορά σε ένα ή περισσότερους παράγοντες αναφερόμενους στη φυσική, φυσιολογική, γενετική, διανοητική, οικονομική ή κοινωνική ταυτότητα του φυσικού προσώπου.
• Δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο λογισμικό, όταν αυτές έχουν ανωνυμοποιηθεί ή ομαδοποιηθεί έτσι ώστε να μην είναι δυνατή πλέον η χρήση τους με τρόπο που να έχει ως αποτέλεσμα τη ταυτοποίηση ενός συγκεκριμένου φυσικού προσώπου, έστω και συνδυαστικά με άλλο τρόπο ή άλλη πληροφορία.

Ποιά προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και με ποιο τρόπο?

• Συλλέγονται προσωπικά δεδομένα σας όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Συγκεκριμένα, συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε την φόρμα εγγραφής του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ώστε να εγγραφείτε, όταν συμπληρώνετε δεδομένα σε μια δικτυακή φόρμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όταν καταχωρείτε ή επεξεργάζεστε πληροφορίες του λογαριασμού σας, ή όταν αλληλογραφείτε μαζί μας.
• Μερικά από τα δεδομένα που συλλέγονται χαρακτηρίζονται προσωπικά, όπως εκείνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ταυτοποίηση σας, και είναι απαραίτητο να περιλαμβάνονται σε αυτή την άδεια χρήστη του λογισμικού.
• Η καταχώρηση ή παροχή οποιονδήποτε άλλων προσωπικών δεδομένων εκ μέρους σας είναι προαιρετική, ωστόσο μπορεί να είναι απαραίτητη κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προκειμένου να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες του στο μέγιστο βαθμό.
• Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από άλλες πηγές όπως περιγράφεται παρακάτω:
• Άλλα δεδομένα που εσείς καταχωρείτε ή και μεταβάλετε κατά τη χρήση του λογισμικού ή είναι συνδεδεμένα στο λογαριασμό σας.
• Ενδεχομένως πληροφορίες όπως δεδομένα σύνδεσης, πχ διεύθυνση IP, προσωπικού υπολογιστή, στατιστικές που αφορούν τη χρήση των σελίδων του λογισμικού, ιστορικό πλοήγησης, ή και γεωγραφικής θέσης περιλαμβανομένων όσων μπορεί να παρέχονται από κινητές συσκευές που χρησιμοποιείτε κατά τη χρήση του λογισμικού.
• Δεδομένα από συζητήσεις ή ανταλλαγή μηνυμάτων που πιθανόν προέρχονται από την επικοινωνία σας με την εταιρία μας.
• Πρόσθετες πληροφορίες σε περίπτωση που υποχρεωθούμε ή εξουσιοδοτηθούμε από τις Αρμόδιες Αρχές, να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε στα πλαίσια της εφαρμογής Εθνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, με αντικείμενο τη ταυτοποίηση σας ή την επαλήθευση των πληροφοριών που έχουμε συλλέξει.

Yπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι o διαχειριστής της εταιρίας Silhouette-Fashion P.C.

Με ποιο τρόπο και για ποιό σκοπό θα χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα που συλλέγονται ?

• Όσον αφορά στα δεδομένα που καταχωρούνται από το χρήστη κατά την εγγραφή του με σκοπό τη τη δημιουργία λογαριασμού και πιθανών τη πραγματοποίηση αγορών:
• Τα προσωπικά δεδομένα που συμπληρώνετε κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χρησιμοποιούνται προκειμένου να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, άρα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό προκειμένου να σας εκχωρηθεί η αντίστοιχη άδεια χρήσης.
• Στη φόρμα εγγραφής περιλαμβάνονται δεδομένα ταυτοποίησης όπως το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης σας και η διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας.
• Όσον αφορά στα δεδομένα που καταχωρούνται και προσπελάζονται από τη πλευρά των χρηστών για λογαριασμό τους:
• Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται σε πελάτες αγοραστές προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχονται μέσα από αυτό, ως εκ τούτου, όποια δεδομένα καταχωρούνται σε αυτό, προορίζονται και συμφωνείται ρητά να χρησιμεύουν ως εξής:
για τη τήρηση πελατολογίου με τα βασικά δεδομένα πελάτη ή και του ιστορικού παραγγελιών στο οποίο περιέχονται λεπτομέρειες που αφορούν τη κάθε παραγγελία όπως το είδος, η αξία, ο τρόπος αποστολής και ο τόπος παράδοσης.

κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων

Δεν θα κοινοποιήσουμε ποτέ σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα, με τις ακόλουθες μοναδικές εξαιρέσεις:
α) σε περίπτωση παραβίασης από τη πλευρά σας των όρων απορρήτου ή των όρων άδειας χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος όπως περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση πολιτικής απορρήτου, εφ όσον εξ αιτίας αυτής της παραβίασης προκύψουν αστικές ή ποινικές ευθύνες.
β) σε περίπτωση κακόβουλης ή παράνομης χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος όπως περιγράφεται σε αυτή τη δήλωση πολιτικής απορρήτου και τους σχετικούς όρους άδειας χρήσης.
γ) σε περίπτωση που ζητηθούν μέσα από νόμιμες διαδικασίες από τις Αρμόδιες Αρχές.
Στις παραπάνω περιπτώσεις, τα προσωπικά σας δεδομένα θα κοινοποιηθούν στις Αρμόδιες Αρχές, χωρίς να προηγηθεί προειδοποίηση σας ενώ σας ενημερώνουμε ότι διατηρούμε κάθε νόμιμη επιφύλαξη και δικαίωμα, προκειμένου να ζητηθούν οι όποιες αστικές ή ποινικές ευθύνες προκύψουν.
• Εκτός των παραπάνω, είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε κοινοποίηση προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους, πχ με σκοπό τη διενέργεια στοχευόμενης διαφημιστικής ενημέρωσης, θα σας παρέχουμε προηγουμένως σαφείς και διαφανείς διαδικασίες αναφορικά με τον αντίκτυπο που θα είχε για εσάς μια τέτοια κοινοποίηση, όπως και για το λόγο ή την έκταση κατά τη οποία θα πρόκειται να κοινοποιηθούν αυτές οι πληροφορίες, ενώ θα σας παρέχουμε επιλογές περιορισμού των δεδομένων που θα πρόκειται να κοινοποιηθούν ή και πλήρους εξαίρεσης της κοινοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων από οποιαδήποτε κοινοποίηση σε τρίτους.

Τροποποίηση, ανάκληση και διαγραφή προσωπικών δεδομένων

• Μπορείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ή και να ανακαλέσετε τη σχετική εκχώρηση της συναίνεσης σας αναφορικά με αυτή τη δήλωση πολιτικής απορρήτου, διαγράφοντας οποιαδήποτε στιγμή το λογαριασμό σας, μέσα από την ενότητα διαχείρισης λογαριασμού.
• Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση που επιλέξετε να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας διαγράφοντας το λογαριασμό σας, θα διαγραφούν παράλληλα και όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που βρίσκονται καταχωρημένα, ενώ θα διακοπεί και η πρόσβαση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
• Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε ξανά στο μέλλον, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε από την αρχή τη διαδικασία εγγραφής νέου χρήστη και τη καταχώρηση των δεδομένων σας.

Πιθανές μελλοντικές αλλαγές αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Υπάρχει το το ενδεχόμενο μελλοντικά να γίνουν προσθήκες ή αλλαγές σε αυτή τη δήλωση πολιτικής απορρήτου, τέτοιες περιπτώσεις ωστόσο θα σας κοινοποιούνται κάθε φορά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή με σχετική ανάρτηση μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ενώ πάντοτε διατηρείτε το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης σας όπως περιγράφεται παραπάνω.

Εποπτεύουσα Αρμόδια Αρχή και δικαίωμα υποβολής παραπόνων

Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια ώστε αυτή η δήλωση πολιτικής απορρήτου να μην αφήνει ακάλυπτη καμία πτυχή του Ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR.
Αν παρόλα αυτά διαφωνείτε με το περιεχόμενο, θεωρείτε πως σας θίγει, ή πως παραβιάζεται με κάποιο τρόπο από τη πλευρά μας, όχι μόνο μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας προκειμένου να υποβάλετε τα σχόλια ή παράπονα σας, αλλά διατηρείτε το δικαίωμα να απευθυνθείτε αντίστοιχή καταγγελία στην Ελληνική Αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στη διεύθυνση www.dpa.gr

COOKIES

Ένα cookie γενικά είναι ένα μικρό κομμάτι κειμένου που αποστέλλεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε. Ένα cookie βοηθά τον ιστότοπο να θυμάται πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, γεγονός που μπορεί να διευκολύνει την εκ νέου επίσκεψη του ιστότοπου και να κάνει τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς.

Το κατάστημά μας απαιτεί από τον υπολογιστή του επισκέπτη να δέχεται ένα cookie συνεδρίας. Αυτό το cookie συνεδρίας περιέχει απλώς τον αριθμό αναγνωριστικού περιόδου λειτουργίας που προσδιορίζει τον επισκέπτη στο κατάστημα, ως ξεχωριστό από άλλους επισκέπτες. Το cookie συνεδρίας δεν περιέχει στοιχεία προσωπικής ταυτότητας και από μόνο του είναι ανώνυμο, καθώς ένα τρίτο μέρος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τίποτα στο cookie για να αναγνωρίσει τον επισκέπτη με οποιονδήποτε τρόπο.

Σε μια τυπική διαμόρφωση, και εξ ορισμού, αυτό το cookie συνεδρίας λήγει στο τέλος της περιόδου σύνδεσης του επισκέπτη στο πρόγραμμα περιήγησης ή σε προκαθορισμένο χρόνο (συνήθως 24 λεπτά) μετά το τελευταίο «κλικ», όποιο είναι νωρίτερα.

Μπορεί να χρησιμοποιούμε επίσης Google analytics. Τα cookie αναλυτικών στοιχείων Google βοηθούν στη συλλογή δεδομένων που επιτρέπουν στις υπηρεσίες να κατανοούν πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Αυτές οι πληροφορίες επιτρέπουν στις υπηρεσίες τόσο να βελτιώνουν το περιεχόμενο όσο και να δημιουργούν καλύτερες δυνατότητες που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Τα cookies Google Analytics cookies χρησιμοποιούνται για τη διάκριση των χρηστών ή / και μπορεί επίσης να περιέχουν πληροφορίες σχετικές με μια διαφημιστική καμπάνια ενώ ο προεπιλεγμένος χρόνος λήξης τους κυμαίνεται από 24 ώρες έως 2 χρόνια.